مهار اشتغالات ذهنی
حتماً تا کنون سری به تابلو فروشی زده اید، با دیدن تابلوهای نقاشی متعدد به وجد آمده اید و با تلاش فراوان بر وسوسه خود برای خرید بسیاری از آنها غلبه کرده اید. مطمئناً آنچه که شما یا هر کس دیگری را برمی انگیزد تابلویی خریداری کنید، شکل یا تصویری است که در قاب عکس جای گرفته است نه
راهنمائی موثر برای تقویت حافظه
روان شناسان شناختی، به روش های مختلفی دست یافته اند که می تواند به نحو چشمگیری حافظه شما را تقویت کند. راهبردهایی مانند بسط، مرور ذهنی و وسایل یاد یار می توانند به شما در بهتر به خاطر سپردن آنچه مطالعه می کنید کمک کنند. به خدمت گرفتن چند تا از این راهبردهای اثبات شده در هنگام مطالعه می تواند تفاوت بارزی در عملکرد درسی و نتایج امتحانی شما به وجود آورد.
فراگیری زبان از طریق مبادله اینترنتی
نیویورک تایمز نگاهی دارد به روی آوری تعداد هر چه بیشتری از علاقمندان به امکانات اینترنت برای فراگیری زبان های خارجی. این روزنامه می نویسد هر چند که پیچیدگی های دستور زبان و فراگیری یک زبان دیگر بر جای خود باقیست اما اینترنت با ظرفیت های گسترده خود در حال جایگزینی راه های قدیمی برای آموزش زبان است. نویسنده نیویورک تایمز با اشاره به تجریه شخصی خود می نویسد که چگونه با ایمیل و یا پیوستن به شبکه های گروهی – اجتماعی روی اینترنت علاقمندانی را پیدا کرده که در مقابل فراگیری زبان انگلیسی حاضرند به وی یک زبان دیگر را بیاموزند.
گوگل، جستجوی محلی را راهاندازی کرد
گوگل امکان جدیدی به نام جستجوی مکان (place search) را راهاندازی کرده که نتایج را فقط بر اساس موقعیت مکانی ارائه میدهد و به این ترتیب جستجو محلیتر میشود. به گزارش تلگراف، از این پس، کاربران گوگل میتواند به دنبال یک فعالیت خاص در مکانی خاص باشند. برای مثال میتوانند نام یک رستوران چینی را در لندن جستجو کنند و فهرستی از نتایج بر اساس معیار معین شده برای آنها به نمایش درآید.
کشوری که میخواهد وارد اتحادیه اروپا شود ( ممنوعیت ۵ هزار سایت اینترنتی در ترکیه )
انتشار فیلم اهانتآمیز علیه رهبر حزب جمهوریخواه ترکیه در یوتیوب زلزلهی سیاسی پدید آورد و سبب ممنوعیت دوباره یوتیوب شد. اینترنت هنوز جایگاه مطلوبی در ترکیه ندارد. اما تصور زندگی روزمره بدون اینترنت نیز دشوارشده است در سال ۲۰۱۰ براساس آمار سایت “اینترنت ورلدستات” حدود ۴۵ درصد از مردم، یعنی بیش از ۳۵ میلیون شهروند ترک از این کشور ۷۷ میلیونی به اینترنت دسترسی پیدا کردند. ترکیه به عنوان کشوردرحال پیشرفت، روند بسیار شتابان در عرصهی اینترنت دارد.
دسترسی به سایت اینترنتی یوتیوب در ترکیه پس از دو سال آزاد شد.
بینالی یلدریم، وزیر حمل و نقل ترکیه که اینترنت نیز در حوزه مسوولیت اوست اعلام کرد در پی حذف تصاویر توهین کننده به مصطفی کمال آتاترک، دسترسی به یوتیوب آزاد شد. در پی انتشار تصاویر توهین کننده به آتاترک، بنیانگذار جمهوری ترکیه، یوتیوب در این کشور از دو سال پیش مسدود شده بود. آقای یلدریم از تماس دولت ترکیه با گوگل، مالک سایت یوتیوب در این رابطه خبر داد. توهین به آتاترک در ترکیه غیرقانونی است.
افزایش امنیت در فیسبوک با پسوُردهای یکبار مصرف
امنیت و حفظ حسابهای کاربری از گزند حملات سایبری و نفوذ هکرها و مجرمان اینترنتی، همواره از دغدغههای اساسی شهروندان جهان مجازی بوده است. با پدید آمدن شبکهاجتماعی بزرگی نظیر فیسبوک که بسیاری از کاربران به آنچه در آنجا ثبت و همخوان کردهاند، به دوستان خود در سراسر گیتی و همه آنچه فیسبوک در اختیارشان نهاده احساس تعلق و وابستگی میکنند، نگرانیهایی از این دست افزایش یافته است. به همین خاطر مدیران فیسبوک درصدند تا با طراحی و اجرای روشهای گوناگون، نگرانیهای امنیتی کاربران را برطرف کنند تا حضور آنها در این شبکه اجتماعی ثبات و دوام داشته باشد.
تشدید سانسور اینترنت در ترکیه
ماههاست ترکیه به خاطر مسدود کردن هزاران سایت اینترنتی در معرض انتقادهای بینالمللی است. ولی دولت اسلامی این کشور نسبت به این انتقادها بیاعتناست. عبدالله گل، رئیس جمهوری نیز به صف منتقدان سانسور اینترنت پیوسته است. با وجود انتقادهای همهجانبه از داخل و خارج از کشور، دولت اصلاحطلب اسلامی ترکیه حتا قصد تشدید فیلترینگ را در سطح کشور دارد. به گزارش رسانههای ترکیه، دو وزیر کشور و دادگستری تصمیم گرفتهاند، در ادارهی پلیس یک “دایرهی مرکزی برای پیگرد جرایم اینترنتی” تأسیس کنند این اداره جدید تحقیقات و آگاهی پلیس قرار است «وبسایتهای مضر» را بیابد و در طول ۲۴ ساعت با حکم دادگاه سایت را مسدود کند و علیه مسئولان سایت پرونده جزایی تشکیل دهد.
حمله راهزنان اینترنتی به سایت شخصی کروبی
سایت شخصی مهدی کروبی هک شد. پس از هک سایت اطلاعرسانی حزب اعتماد ملی، سایت شخصی مهدی کروبی هک شد. یک گروه جدید هکری این اقدام را انجام داده است.
حمله اینترنتی تازه به سایت های اینترنتی معترضان ایرانی
سایت های اینترنتی جرس، کلمه و تحول سبز، منابع خبری نزدیک به مخالفان دولت ایران، عصر امروز ( ۲۳ بهمن) مورد حمله هکرهای گروه موسوم به “ارتش سایبری ایرانی” (Iranian Cyber Army) قرار گرفته اند. دست اندر کاران سایت جرس در روزهای اخیر اعلام کرده بودند که این سایت در معرض حملات اینترنتی است. سایت کلمه هم که معمولا مرجع اخبار مربوط به مخالفان دولت به ویژه میر حسین موسوی محسوب می شود، در پی نا آرامی های بعد از انتخابات ریاست جمهوری چندین بار از دسترس کاربران خارج شده بود. ارتش سایبری ایرانی پیشتر در آذرماه سایت توییتر، موتور جستجوگر چینی “بایدو” و بعد از آن سایت رادیو زمانه را که در هلند مستقر است مورد حمله قرار داده بود
گوگل با ‘Buzz’ وارد قلمروی فیس بوک و تویتر شد
شرکت گوگل با هدف رقابت با سایت های اجتماعی فیس بوک و تویتر، قابلیت جدیدی بنام “باز” (Buzz) را به سرویس جی میل خود اضافه کرده است. کاربران می توانند از طریق این ابداع مانند فیس بوک یا تویتر وضعیت خود را به دیگران اعلام کنند، از وضعیت دوستان خود مطلع شوند و نیز عکس یا ویدیو تماشا یا مبادله کنند. گوگل ‘Buzz’ در تلفن های همراهی که با نرم افزار آندروید گوگل کار می کند و نیز در تلفن همراه آیفون در دسترس خواهد بود. گوگل در حال حاضر این قابلیت را برای یک درصد از کاربران جی میل فراهم کرده است و در نظر دارد که در ظرف هفته آینده آن را در اختیار همه افراد دارای جی میل قرار دهد. بر اساس آمار موجود، حدود ۱۷۰ میلیون نفر در دنیا از جی میل استفاده می کنند. این در حالیست که حداقل ۴۰۰ میلیون نفر عضو سایت فیس بوک هستند. این سایت در سال ۲۰۰۴ میلادی راه اندازی شد و به زبان های مختلف از جمله فارسی قابل دسترس است. کارشناسان می گویند، گوگل تلاش می کند که با قابلیت “باز” وارد بازار پر رونق سایت های اجتماعی بویژه فیس بوک و تویتر شود.
نوبل اقتصاد ۲۰۱۰ برای تحلیل بیکاری و بازار مسکن!
جایزه نوبل اقتصاد ۲۰۱۰ به پیتر دیاموند، دیل مورتنسن و کریستوفر پیزاریدس تعلق گرفت. این سه نفر توانستهاند با ارایه مدلی به نام دیامپی، تاثیرات سیاستهای اقتصادی را بر بازار کار توضیح دهند. ظهر دیروز، آخرین کنفرانس خبری معرفی برندگان جایزه نوبل در دفتر بنیاد نوبل برگزار شد و پیتر ای. دیاموند، استاد ۷۰ ساله اقتصاد در انستیتو فناوری ماساچوست(ام.آی.تی) در آمریکا؛ دیل تی. مورتنسن، استاد ۷۱ ساله اقتصاد در دانشگاه نورثوسترن امریکا و کریستوفر ای. پیزاریدس، استاد ۶۲ ساله اقتصاد در دانشگاه اقتصاد و علوم سیاسی لندن در انگلستان به عنوان برندگان جایزه بانک مرکزی سوئد در اقتصاد معرفی شدند.
حمله «ارتش سایبری ایران» به رادیو زمانه و هک سایت این رادیو
گروه «ارتش سایبری ایران» که در هفتههای گذشته وبسایتهایی مانند توئیتر و موتور جستجوی چینی بایدو را مورد حمله و هک قرار داده بود، به طرز مشابهی سایت رادیو زمانه را هک و صفحه اول این سایت و تمام صفحات داخلی آنرا با صفحهای که نام این گروه به همراه توضیحی کوتاه درباره این حمله در آن دیده میشود تعویض کرد. شنیدهها حاکی است این حمله، گسترده بوده و این گروه توانسته است اطلاعات سرورهای اصلی وبسایت رادیو زمانه را پاک کند. اطلاعات تکمیلی در این باره در همین صفحه ارائه میشود
اثر انگشتی به نام گوش
دانشمندان اثبات کردهاند که علاوه بر اثر انگشت و عنبیه چشم، شکل گوش هر شخص نیز منحصر به فرد است و میتوان از آن به عنوان معیار جدید بیومتری برای شناسایی انسانها در فرودگاه و مکانهای دیگر استفاده کرد
کدام کشورها، برترین مغزهای جهان را تصاحب کردهاند؟
طی ۱۱۰ سال اخیر، بیش از ۵۰۰ جایزه نوبل به دانشمندانی از ۶۹ کشور جهان اهدا شده است که از میان آنها ایالات متحده، انگلستان، آلمان، فرانسه و سوئد بیشترین سهم جوایز را از آن خود کردهاند. بی بی سی انگلیسی در طول هفته گذشته، جایزههای نوبل پزشکی، فیزیک، شیمی، ادبیات و صلح اهدا شد. جایزه نوبل در حقیقت مراسم سالانهای برای تقدیر از تلاشهای ذهنی بشر است که اهدای آن از سال ۱۹۰۱ آغاز شده است. بنیانگذار اهدای این جوایز، آلفرد نوبل، مخترع دینامیت و کارخانهدار سوئدی است که درخواست کرد قسمتی از ثروتش به عنوان پاداش به افرادی تعلق بگیرد که بهترین خدمات را به بشر کردهاند.
فراخوان فعالان دانشجویی برای اعتصابات سراسری در دانشگاهها به مناسبت١۶ آذر
عده ای تا مرز نابودی نظام بحران سازی می کنند
سرکوزی: رژیم تهران تهدید موشکی برای اروپا است
ناتو برنامه خروج نیروها از افغانستان را تایید می کند
ایران در رسانه های جهان
کرم استاکس نت صدها سانتريفيوژ اتمی ايران را از کارانداخته است؟
پيشنويس قطعنامه محکوميت نقض حقوق بشر در ايران با اکثريت چشمگير آراء تصويب شد
محمد جواد لاریجانی در اجلاس حقوق بشر : ندا، این دخترمظلوم رامامور MI6 کشت که می توانم نامش را افشاکنم
عيسي سحرخيز و نسرين ستوده را آزاد كنيد+شعارنويسي
No comments:
Post a Comment